MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 17 janar 2021

17.01.2021 - 07:15

Monedha e eurozonës rritet ndjeshëm në vlerën e 123.5 lekëve.

Dollari amerikan, shitet sot me 102.5 lekë.

Paundi britanik rritet ndjeshëm në vlerën e 138.7 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.06 lekë.

Franga zvicerane shitet me 114.6 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, bie në vlerën e 0.98 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Financial Times/ Prodhuesit po u kalojnë klientëve koston në rritje

Fabrikat e Evropës rrisin çmimet e mallrave

Arka e shtetit u mbyll me humbje në 2020

Të dhënat e MF, borxhi publik shënon rekord historik

Nga Financial Times/ Çfarë do të kërkohet nga Mbretëria e Bashkuar?

Kushtet e Japonisë për zgjerimin e CPTPP

Nga Financial Times/ "Nuk do ishte keq nëse stimuli fiskal i SHBA..."

Paketa 1.9 trilion $ e Biden, një eksperiment i rrezikshëm!