MENU
klinika

Sheshet të zbrazura

Elbasani pret vitin me… “stuhi”!

01.01.2021 - 09:28
Elbasani mirëpret vitin 2021 këtë vit pa qytetarë në shesh.

Spektaklin e fishekzjarreve qytetarët e kanë ndjekur në dritaret dhe ballkonet e tyre.

Në fund një stuhi shiu pushtoi Elbasanin duke rënë dhe breshër.