MENU
klinika

Reshje dëbore gjatë natës në rrethinat e Korçës

Aksi Boboshticë-Dardhë rekomandohet me zinxhirë

07.01.2021 - 09:44

Korça është ‘zgjuar’ këtë të enjte nën rreshjet e shiut dhe borës. Këto të fundit kanë qenë prezentë në rrethinat kryesisht Dardhë, Vithkuq e Voskopojë që s’kanë krijuar probleme. Momentalisht sa i përket akseve probleme ka vetëm në Boboshticë-Dardhë nga kilometri i 7 deri tek 13 pasi rekomandohet qarkullimi i mjeteve me zinxhirë.

Gjendja e të gjitha akseve të tjera është e mirë, kurse në Njësinë Administrative ka pasur probleme me energjinë elektrike, por OSHEE ka nxjerrë grupet e punës për elelminimin e defekteve.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN