MENU
klinika

Reshje e dendura të borës

Probleme në disa zona në Korçë, të izoluar disa fshatra

15.01.2021 - 09:42

Reshjet e dendura të borës në Qarkun e Korçës kanë sjellë probleme në disa zona.

Aktualisht komunën e Dardhasit të sipërm është e izoluar, po ashtu edhe zona e Panaritit dhe Lekasit, ku bora ka arritur ne 30 cm.

Mësohet se në fshatin e Dardhës qarkullimi është i detyrueshëm me zinxhirë, ndërsa e vështirë bëhet kalimi për shkak të prezencës së akullit në rrugë.