MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Pse thonë që kockat “vetë-shërohen”?

13.01.2021 - 10:41

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: Pse thonë që kockat “vetë-shërohen”?

Mjeku:  Sekreti qëndron tek qelizat staminale dhe aftësinë natyrore të kockave për t’u ripërtërirë. Sidoqoftë,ndërsa kockat tuaja fillojnë të plaken dhe të dobësohen, ju mund të bëheni më të ndjeshëm ndaj thyerjeve dhe kockat mund të marrin më shumë kohë për t’u shëruar.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.