MENU
klinika

Situata pas reshjeve

Rrëshqitje dherash në aksin Rrëshen-Bukmirë!

13.01.2021 - 10:06

Reshjet e shiut që përfshinë vendin gjatë ditëve të fundit kanë sjellë dëmtime në shumë rrugë të vendit.

Rruga Rrëshen-Bukmirë e cila u ndërtua në vitin 2017 është dëmtuar.

Aksi rrugor ka pësuar shkarje si dhe rrëshqitje dherash.

Kjo situatë ka krijuar vështirësi në lëvizje në këtë rrugë e cila lidh disa fshatra të zonës.