MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 28 shkurt 2021

28.02.2021 - 07:00

Dollari amerikan, shitet sot me 102.6 lekë.

Monedha e eurozonës këmbehet me 123.9 lekë.

Paundi britanik këmbehet me 142.7 lekë.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 81.2 lekë.

Franga zvicerane bie ndjeshëm në vlerën e 112.9 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.96 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

 

Ligji që e rregullon këtë aktivitet nuk...

Biznesi social, rrugë e vështirë

Shqipëria është e papërgatitur për të përballuar plakjen e popullsisë...

Të moshuarit, shumica që do të rimodelojë ekonominë

Për shkak se struktura e popullsisë po ndryshon...

Si po ndryshon trendi i konsumit nga plakja?