MENU
klinika

Lista e versioneve të certifikuara

Çfarë pajisjesh fiskale duhet të kenë bizneset për fiskalizimin?

24.02.2021 - 14:06

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në kuadër të informimit të tatimpaguesve lidhur me certifikimin e kompanive IT si dhe vijimin e përdorimit të pajisjeve fiskale ekzistuese, në kuadër të ligjit “PËR FATURËN DHE SISTEMIN E MONITORIMIT TË QARKULLIMIT” ka bërë publike listën e versioneve të pajisjeve fiskale të cilat janë certifikuar tashmë në përputhje me projektin e fiskalizimit.

DPT fton të gjithë tatimpaguesit që të bëjnë verifikimet përkatëse me listën e publikuar për llojin e tyre të pajisjes Fiskale dhe gjithashtu njofton se Administrata Tatimore për çdo informacion apo paqartësi lidhur me procesin e Fiskalizimit mund të drejtoheni në çdo moment në platformën Help Desk, në faqen http://helpdesk.tatime.gov.al.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Ibrahimaj: Proçesi filloi në rreth 1200 etne publike

Denaj në Elbasan për të shpjeguar rëndësinë e fiskalizimit

Raportimi financiar i shëndetshëm dhe transparent

Denaj: Qasje pro aktive ndaj konkurrencës së ndershme