MENU
klinika

Arsyeja

Kreu i FRD-së Bamir Topi jep dorëheqjen

25.02.2021 - 12:58

Kryetari i Frymës së Re Demokratike Bamir Topi, jep dorëheqjen nga drejtimi i partisë që themeloi vite më parë.

Dorëheqja e Topit është e pakthyeshme dhe e parevokueshme. Shkak, është bërë përplasja me sekretarin e Përgjithshëm të FRD-së Sali Shehu.

Screenshot_4_copy.jpg