MENU
klinika

Stereotipat gjinorë po zhduken

Kur të famshmit meshkuj dhe femra vishen njësoj!

22.02.2021 - 10:44

Ne po jetojmë në një botë ku stereotipat gjinorë po zëvendësohen nga larmia dhe fleksibiliteti në të gjitha sferat e jetës, dhe moda e tapetit të kuq nuk është përjashtim.

Tani ne shohim gra të famshme që veshin kostume dhe kravata zyrtare, ndërsa disa burra të famshëm po vjedhin shfaqjen me fustane dhe bluza të tejdukshme me vizatime.

Zendaya dhe Timothée Chalamet kishin veshur kostume me këmishë të njëjtë

10 Times Male and Female Celebrities Wore Similar Outfits and Smashed Gender Stereotypes10 Times Male and Female Celebrities Wore Similar Outfits and Smashed Gender Stereotypes

Courteney Cox kishte veshur një bluzë me pantallona të zeza/Harry Styles veshi një kominoshe të zezë

10 Times Male and Female Celebrities Wore Similar Outfits and Smashed Gender Stereotypes10 Times Male and Female Celebrities Wore Similar Outfits and Smashed Gender Stereotypes

Jamie Lee Curtis dhe Timothée Chalamet thjesht nuk mund të kalonin pa u vërejtur në kostumet e tyre të kuqe me bluza që përputheshin

Celebrities Visit Build - October 8, 2018 : News Photo10 Times Male and Female Celebrities Wore Similar Outfits and Smashed Gender Stereotypes

Zendaya dhe Michael B. Jordan zgjodhën kostume gri dhe këmisha që përputheshin. Zendaya gjithashtu shtoi një kravatë në pamjen e saj

10 Times Male and Female Celebrities Wore Similar Outfits and Smashed Gender Stereotypes10 Times Male and Female Celebrities Wore Similar Outfits and Smashed Gender Stereotypes

Naomi Campbell dhe Antoni Porowski dukeshin të dy elegant me kostume kafe me xhaketa me një buton

LVMH Prize 2019 Edition In Paris : News Photo