MENU
klinika

Zgjedhjet e 25 Prillit

OSBE-ODHIR hap aplikimet për vëzhgues

25.02.2021 - 18:03

OSBE-ODHIR hap thirrjet për aplikime për vëzhgues në zgjedhjet e 25 Prillit. Me anë të një postim në faqen e saj zyrtare, prezenca e OSBE në Shqipëri njofton se misioni i vëzhgimit do të funksionojë në mënyrë të pavarur sipas mandateve specifike.

“Zgjedhjet e 25 prillit do të vëzhgohen nga një mision i OSBE/ODIHR-it.  Aplikoni për t’u bërë pjesë e stafit mbështetës të tij!  Pozicionet e lira dhe mënyrën e aplikimit i gjeni në linkun e mëposhtëm.

*Misioni i Vëzhgimit të Zgjedhjeve dhe Prezenca e OSBE-së në Shqipëri do të funksionojnë në mënyë të pavarur, sipas mandateve të tyre specifike”, thuhet në njoftim./mv.abcnews.al

Për të aplikuar KLIKONI KËTU

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN