MENU
klinika

për ndryshim mase

Apeli refuzon kërkesën e gjyqtares Enkeleida Hoxha

31.03.2021 - 11:52

Gjykata e Posaçme e Apelit refuzon kërkesën e gjyqtares Enkeleida Hoxha për ndryshimin e masës së sigurisë. Gjyqtarja Hoxha kishte kërkuar ndryshimin e masës, me arsyetimin e gjendjes së djalit të sa autik.

Gjykata vendosi “mospranimin e ankimit nr. 72 akti datë 12.03.2021 ndaj vendimit nr. 85 datë 09.03.2021 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar paraqitur nga mbrojtësi i kërkueses/ankueses E.H.”

Avokatët kane kërkuar realizimin e një akti mjeko ligjor për fëmijën autik të gjyqtares.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


ILD jep sot vendimin për prokurorin e Krujës

Enkelejda Hoxha kërkon ndryshimin e masë së sigurisë


“U përjashtuam nga aksesi në autostradën Thumanë -Kashar”

Banorët protestë: Po falimentojnë bizneset

“Daily Mail” shkruan për rivierën shqiptare

“Destinacion me plazhe të bruzta dhe ushqim të shijshëm“

Policia vendos gjoba “të majme”

Siguria në plazhe, bllokohen 40 mjete lundruese

Ka projekte edhe në Serbi dhe Bjellorusi

Sheiku arab Alabbar rrit çmimet e ndërtimit në Durrës