MENU
klinika

KQZ i refuzon regjistrimin në zgjedhje

Kush është kandidati i Beratit që humbet garën e 25 prillit?

18.03.2021 - 12:05

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka refuzuar regjistrimin si kandidat për deputet të Plarent Aleksit, i propozuar nga zgjedhësit në qarkun e Beratit. Vendimi është marrë gjatë mbledhjes së mbajtur sot nga KQZ, pasi kandidati Aleksi nuk kishte siguruar firmat e nevojshme për të garuar si kandidat i pavarur.

Ndërkaq, pas korrigjimit të dokumentacionit ka marrë dritën e gjelbër për të garuar kandidati Pal Shkambi.

Po ashtu KQZ ka dhënë OK-in për regjistrimin e listave shumëemërore të partive, Aleanca Demokracia e Re, Bindjes Demokratike, Lëvizjes Demokratike Shqiptare dhe partisë Balli Kombëtar.