MENU
klinika

Vizita e tij vazhdon në Serbi dhe Mal të Zi

Lajçak sot nis vizitën treditore në Kosovë

01.03.2021 - 08:53

Përfaqësuesi i Posaçëm i Bashkimit Evropian për dialogun Beograd – Prishtinë dhe çështje të tjera rajonale të Ballkanit Perëndimor, Mirosllav Lajçak, nis sot vizitën në Ballkanin Perëndimor. Lajçak do të qëndrojë në kryeqytetin e Republikës së Kosovës, Prishtinë, tri ditë duke filluar nga e hëna e 1 marsit.

Më pas, ai do të vazhdojë vizitën në Serbi nga 3 deri më 4 mars dhe gjithashtu do të vizitojë Malin e Zi si pjesë e mandatit të tij rajonal nga 4 deri më 5 mars. Lajçak planifikon të takohet me udhëheqjen politike të tre partnerëve të Ballkanit Perëndimor, si dhe me përfaqësuesit e Bashkimit Evropian në terren.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Planifikon takime me...

Lajçaku viziton Kosovën më 1 mars

Do të qëndrojë deri në datën 3 Mars

Misoslav Lajçak viziton nesër Kosovën