MENU
klinika

Pas së motrës

Mariah Carey paditet dhe nga vëllai për shpifje

04.03.2021 - 11:30

Morgan Carey, vëllai i madh i Mariah Carey ka paditur yllin e muzikës pop për shpifje pas botimit të librit “The meaning of Mariah Carey”. 61-vjeçari hedh poshtë akuzat e ngritura nga e motra, të cilin e ka cilësuar si të dhunshëm në librin e saj të botuar pak kohë më parë.

“Ai nuk është aspak ziliqar i suksesit të jashtëzakonshëm artistik dhe personal të motrës së tij, i ka shijuar sukseset e tij si profesionale ashtu edhe personale dhe gjithmonë i ka dëshiruar më të mirën”, thuhet në padi.

Kuptimi i Mariah Carey nga

Procedimi gjyqësor vjen një muaj pasi motra e madhe e saj, Alison Carey, paraqiti një padi prej 1.25 milion dollarë kundër këngëtares për pretendimin se i ka shkaktuar “shqetësim të madh emocional”. Alison shprehej se Mariah kishte trilluar histori për të promovuar shitjet e librit të saj.

Kujtojmë qësShtatorin e kaluar, këngëtarja publikoi librin e shumëpërfolur në të cilën shkruante se motra e madhe, Alison Carey e kishte droguar kur kishte qenë fëmijë, ndërsa i vëllai e kishte dhunuar fizikisht.

Mariah Carey është paditur nga vëllai i saj i madh Morgan. Ato shfaqen së bashku në vitet 1990. Ai thotë se pretendimet e saj rreth tij si një kriminel i dhunshëm në librin e saj të ri janë të pavërteta dhe se ata e shpifin atë

Mariah ishte në të njëjtën mënyrë e ftohtë ndërsa fliste për marrëdhënien e saj me vëllezërit e motrat e saj gjatë një profili me Vulture gushtin e kaluar, duke thënë: 'Këtu është gjëja: Ata kanë qenë pa mëshirë thjesht të pashpirt sa i përket marrëdhënies me mua si një qenie njerëzore për pjesën më të madhe të jetës time. Unë kurrë nuk do të kisha folur fare për familjen time po të mos e kishin bërë më parë '

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Kërkon 1.25 milion dollarë dëmshpërblim

Mariah Carey paditet nga motra e saj