MENU
klinika

Të kompletuara me rafte, lavamanë e frigoriferë

Brenda dhomave të Spitalit të Fierit, shihni si duken në ditën e 89 të ndërtimit

12.04.2021 - 18:51

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga Spitali i Fierit, i cili po merr formë gjithnjë e më shumë.

Rama shkruan në “Facebook” se sot është dita e 89 e ndërtimit në kantier, ndërsa kujtojmë se ky spital është bërë nga qeveria turke e Erdogan.

Ky i fundit premtoi se do ta bënte gati Spitalin e Fierit për tre muaj.

Ndërsa, siç duket nga pamjet, një ditë para përfundimit, sipas premtimit, spitali ka marrë formë dhe është thuajse gati.

Rama sjell pamje edhe brenda dhomave të spitalit, ku shihet se tashmë janë rregulluar e kompletuar me dyshekë, lavamanë, frigoriferë e rafte, që do të shërbejnë për të shtruarit.

Një holl modern për pacientët që presin apo të afërmit e tyre, hapësirë e mjaftueshme brenda, me dhoma në të cilat ka tualet dhe televizor për çdo pacient.

Ajo ç’ka është më e rëndësishmja është se çdo dhomë pacienti është e pajisur me aparaturat më të fundit.