MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Ç’të bëj për tensionin e ulët të gjakut pas operacionit?

09.04.2021 - 08:10

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Përshëndetje! Unë kam një lutje. Keni ndonjë recetë për tensionin e ulët të gjakut, pas një operacioni.

Mjeku: Mirë është që personi që ka problem me tensionin të konsultohet drejtpërdrejt me mjekun që ka kryer operacionin. Gjithsesi, ne nuk rekomandojmë ndonjë dietë specifike. Rekomandohet konsumimi i sa më shumë lëngjeve dhe konsumimi sa më pak i kripës.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.