MENU
klinika

Qeveria e re

Këta janë 15 zëvendësministrat e emëruar nga Kurti

07.04.2021 - 09:35

Qeveria Kurti 2 u votua më 22 mars në Kuvendin e Kosovës, me 67   vota pro,  30  kundër dhe asnjë abstenim.

Këta janë zëvendësministrat e Qeverisë së Kosovës:

Dukagjin Pupovci, zëvendësministër i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Shemsi Syla, zëvendësministër i Mbrojtjes,

Linda Çavdarbasha, zëvendësministre e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,

Imri Demelezi, zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Getoar Mjeku, zëvendësministër i Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,

Nita Shala, zëvendësministre e Drejtësisë,

Gazmend Salijević, zëvendësministër për Komunitete dhe Kthim,

Adnan Redžeplar, zëvendësministër i Mbrojtjes,

Sejnur Veshall, zëvendësministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit,

Almir Veliji, zëvendësministër i Zhvillimit Rajonal,

Avod Dješević, zëvendësministër i Administrimit të Pushtetit Lokal,

Blerim Sallahu, zëvendësministër i Drejtësisë

Ilir Aliu, zëvendësministër i Financave, Punës dhe Transfereve.

Në ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, zëvendësministër ishte emëruar edhe Qazim Rrahmani, por i njëjti gjatë ditës së djeshme ka njoftuar se i ka dorëzuar kryeministrit Kurti dorëheqjen e tij nga kjo pozitë.

Mediat: Dyshohet se viktimat janë nga Shqipëria

Aksident i rëndë me tre të vdekur në Gjakovë

"Ne bashkuam pushkët dhe..."

Haradinaj kujton masakrën në Poklek

77 shqiptarë të Kosovës u vranë dhe u dogjën

Sot 22 vite nga masakra në Poklek dhe Çikatovë

ish-shefi i shërbimit jugosllav

Jovica Stanisic, njeriu kyç i CIA-s në Serbi