MENU
klinika

“Shqiptarët të votojnë të lirë”

Yuri Kim nga Shkodra: Kjo është dita juaj!

25.04.2021 - 08:26

Nga Shkodra, ku ka shkuar për të monitoruar procesin e votimit, Ambasadorja Amerikane Yuri Kim, ka bërë thirrje për qytetarët.

Ajo ka ritheksuar, që qytetarët të dalin dhe të votojnë të lirë, duke shtuar që dita e sotme, i përket atyre.

“Çdo qytetar shqiptarë të ketë mundësinë të votojë i lirë. Kjo është dita juaj”, tha ambasadorja amerikane.

Sakaq, pritet që Ambasadorja Yuri Kim, të monitorojë procesin e votimit në Shkollën e Mesme “28 Nëntori” në qytetin e Shkodrës.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


“Jo shumë, po pak presion që punën ta bëni sa më mirë”

Ambasadori Soreca shkon në qendrën ku votohet elektronikisht, ja mesazhi i tij