MENU
klinika

Socialistët kryesojnë nga Dibra deri në Vlorë

Shkodra, Kukësi dhe Lezha; tre qarqet veriore mbajnë blu hartën

26.04.2021 - 06:50

Tre qarqet veriore, Shkodra, Kukësi dhe Lezha vazhdojnë të mbajnë blu hartën e zgjedhjeve në Shqipëri. Këto qarqe që janë dhe bastione të PD, kanë mbetur të tilla dhe në këto zgjedhje. Të paktën deri në rezultatet që ka publikuar KQZ.

Siç shihet në hartë, qarqet e tjera nga Dibra e deri në Vlorë janë të gjitha lejla, të kryesuara nga Paria Socialiste.

Nga rezultatet e deritanishme nga Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shihet se Partia Socialiste kryeson bindshëm garën. Rritje në vota ka dhe Partia Demokratike, por qëndron 40 mijë vota pas të majtëve, ndërsa LSI në pothuajse të gjithë qarqet është në “firo”.

Rezultati i orës 07.21 – 26 prill:

1- Partia Socialiste – 170.631 vota

2- Partia Demokratike – 130.334 vota

3- Lëvizja Socialiste për Integrim – 24.041 vota

Rezultati i orës 07.21 – 26 prill
Mbyllja më e madhe e bizneseve më 2020

Pandemia godet fort Shkodrën

Të pajisura me teste të shpejta kundër Covid

Sezoni turistik/ Hapen sot 29 qendra shëndetësore

I dënuar për trafik ndërkombëtar droge

SPAK kërkon konfiskimin e pasurive të Bledar Seferit