MENU
klinika

Materialet zgjedhore mbërrijnë në KZAZ-të

Zgjedhjet/ Lezha bëhet gati

16.04.2021 - 09:08

Teksa na ndajnë rreth 9 ditë nga zgjedhjet e 25 prillit, KZAZ-të në vend janë duke bërë gati godinat e tyre.

Në Lezhë, kanë mbërritur materialet zgjedhorë për dy KZAZ-të e këtij qyteti, më respektivisht për atë 12 dhe 13.

Materialet tekniko-zgjedhore për zgjedhjet e 25 prillit, siç janë kamerat dhe monitorët kane filluar të montohen nga teknikët.

Të parat që kanë mbërritur kanë qenë baza materiale për ndarjen e hapësirave për votim dhe numërim, si dhe materialet për krijimin e hapësirave të nevojshme për marrjen e masave anti-covid. Qyteti i Lezhës ka dy KZAZ.

 

 

Njëra do të jetë në palestrën e shkollës “Hydajet Lezha” ndërsa tjetra tek shkolla “Besëlidhja”. Edhe në këto votime , Qarku i Lezhës do të nxjerrë 7 mandate, ku në vitin 2017 u ndanë në 3 PS, 3 PD dhe 1 LSI.