MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 2 maj 2021

02.05.2021 - 06:18

Monedha e eurozonës, shitet sot me 123.4 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 102.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 141.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 83.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112.1 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Nga Bloomberg/ "Nxitës të rëndësishëm për rritjen..."

Një valë shpenzimesh nga konsumatorët e vjetër

Nga The Economist/ Amerika është në rrugën e duhur!

Rritja e ngadaltë e vendeve të punës nuk është shenjë e keqe!

Nga Financial Times/ Mungesë çeliku, druri, betoni dhe bakri

Sektori i ndërtimit ‘do të rrëmbejë’ goxha para

Mes tyre ajo 10.000 lekëshe në ngjyrë të artë

Hidhen në treg kartmonedhat e reja