MENU
klinika

"Kapedani dhe Demoja"

Çerçizi me Adem beun në Manastir… 1908!

03.05.2021 - 13:22

         Dy fotografitë e rralla, janë shkrepur në Manastir, në gushtin e vitit 1908.

Postimin e sjell Rafet Kadriu, me mbishkrimin: “Manastir, gusht 1908. Kapedani dhe Demoja”.

Pamjet vijnë nga “Bulgarian Archive – Sofia”

Fototeka Manaki – Bitola, fotot përdoreshin si “kartëpostale” në Perandorinë Osmane.