MENU
klinika

Komandohet Viola Hima

Dorëhiqet drejtori i Kadastrës së Durrësit Rezart Elmazi

24.05.2021 - 09:18

Largohet drejtori i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës së Durrësit.

Sipas burimeve për A2, Rezart Elmazi ka dhënë dorëheqjen nga ky pozicion, ndërsa është komanduar përkohësisht në këtë detyrë Viola Hima, e deleguar nga ASHK në qendër.

Viola Hima, ka qenë zëvendësdrejtore dhe drejtore e komanduar më herët edhe në kadastrën e Vlorës, disa muaj më parë.

Kontrabandë me medikamente mjekësore,

Arrestohen 4 persona në Durrës, 2 prej tyre doganierë

Prokuroria këqyr kamerat filmike të hotelit

Vdekja e turistëve, sekuestrohen materialet e dezinfektimit

“Shokuese, ata vdiqën menjëherë, as nuk lëvizën”

Flet mikesha e turistëve rusë: Jam e sigurt që ata…

Itenerari nga dreka në Maqedoni tek darka në plazh

Vrasje apo helmim, enigma e katër viktimave ruse në Qerret