MENU
klinika

Rama: Pikturë e qëndisur nga fermerët...

“Eksportet bujqësore do t’i çojmë mbi 1 miliardë USD”

21.05.2021 - 13:26

Kryeministri Edi Rama, bën me dije se në këto dy mandate investimet për eksportet bujqësore janë katërfishuar.

Nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” ai gjithashtu thekson se në mandatin e tretë, eksportet bujqësore do shkojnë mbi 1 miliardë USD.

“Pikturë e qëndisur me duart e fermerëve mbi fushat e Gjergjan, Shirgjan dhe Labinot në Elbasan. Në këto dy mandate i rritëm thuajse katërfish eksportet bujqësore, ndërsa në nandatin e Tretë, do t’i çojmë mbi tavanin e 1 miliardë USD”, bashkangjitur videos së publikuar.