MENU
klinika

Mbeti i vrarë në atentatin ndaj prokurorit

Familja e Andi Malokut kërkon dëmshpërblim pasuror

05.05.2021 - 12:17

Familja e Andi Malokut, i mbetur i vrarë në atentatin e 1 nëntorit 2019, në makinën e prokurorit Arjan Ndoj, ka kërkuar më Gjykatë dëmshpërblim pasuror ndaj dy të pandehurve, Redjan Rraja dhe Ariol Halilaj.

Ndërkohë seanca e sotme në Gjykatën e Posaçme dështoi sërish, për mungesë të avokatëve.

Rivijëzimi i kufijve, Rama: Shengeni Rajonal vizioni i së ardhmes, s’duhet të riballkanizohemi

Plas polemika, Kuipers akuzohet për sjellje ofenduese ndaj PSG
I thirrur në këtë seanca ishte dhe prokurori Arjan Ndoj, por edhe ai nuk u paraqit. Procesi për atentatin e bujshëm ndaj Prokurorit dhe dy personave të tjerë pritet të gjykohet në themel, por dy seancat e para kanë dështuar.