MENU
klinika

MARUBI

Inxhinieri francez dhe i biri, me kostumin e Shkodrës

16.05.2021 - 13:40

          Foto-lajm: Inxhinieri francez Agostin Briott, së bashku me të birin, me veshje shkodrane.


Agostin Briott është arkitekti i Urës Bunës dhe ndërtesës se Prefekturës në Shkodër

[Foto Marubi]

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Shkodra në retrospektivë

158 vite në celuloid