MENU
klinika

Librazhd

Balla: Vijon puna për rehabilitimin e rrugëve dhe hapsirave publike

19.06.2021 - 11:04

Pas rehabilitimit të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimeve në Librazhd vijon puna sistemimin e çdo rruge dhe hapsire publike në gjithë qytetin.

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla ka publikuar në rrjetin social facebook disa foto të punës që po kryhet për kthimin e qytetit në gjendjen e mëparshme.

Postimi i plotë:

Pas përfundimit të punimeve për ndërtimin e rrjetit të ri të ujësjellësit🚰 dhe kanalizimeve në Librazhd, vijon pa u ndalur puna për rehabilitimin dhe sistemimin🚧 e çdo rruge 🛣 dhe hapsire publike në gjithë qytetin.

 

 

#ShqipëriaeArdhmjaJonë
#SkaKohëPërPushim