MENU
klinika

Mjegulla e dendur

Bllokohet për disa orë lëvizja e anijeve në Portin e Durrësit

17.06.2021 - 10:31

Lëvizja e anijeve në portin e Durrësit është bllokuar për disa orë. 

Shkak është bërë mjegulla e madhe në port. Kjo situatë ka vijuar nga ora 07:00 të mëngjesit të sotëm dhe normaliteti kja nisur rreth orës 10:00.

Siç shihet, mjegulla është shumë e dendur duke penguar pamjen.