MENU
klinika

Deklarata

Gjeneral* Ahmetaj: “falë ShBA, ditë më të zeza për pusht-etarët hajna, POR ditë më të mira për Shqipërinë dhe shqiptarët”!

09.06.2021 - 19:02

Një urdhër ekzekutiv i Presidentit Joe Biden për bllokimin e pasurive dhe pezullimin e hyrjes në Shtetet e Bashkuara të personave që kontribuojnë në destabilizimin e Ballkanit Perëndimor, përfshin tashmë edhe Shqipërinë dhe zgjeron objektin e saj, duke përfshirë personat që kryejnë korrupsion dhe minojnë institucionet demokratike.

Gjeneral Piro Ahmetaj ka reaguar lidhur me këtë.

Ja çfarë ka postuar ai në llogarinë e tij, në Facebook: