MENU
klinika

Siguroi mandat në të dyja qarqet

Mes Durrësit dhe Vlorës, Rama zgjedh se cilin mandat do të mbajë

21.06.2021 - 17:35

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që  të mbajë mandatin e deputetit për qarkun e Durrësit, pasi e kishte fituar një të tillë edhe në Vlorë.

Rama ka informuar ditën e sotme kryekomisionerin Ilirjan Celibashi për zgjedhjen e tij, pasi në zgjedhjet e 25 prillit arriti që të siguronte mandatin e deputetit në të dyja qarqet.