MENU
klinika

15 pallate, 100 apartamente, 167 shtëpi

Pamjet me dron nga lagjia “Rilindja”

07.06.2021 - 09:12

Kryeministri Edi Rama e ka nisur javën me pamje me dron të lagjes së re të rindërtuar në Fushë Krujë që u dëmtua nga tërmeti i 26 nëntorit.

“Mirëmëngjes dhe me lagjen e re Rilindja në Fushë Krujë, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama krahas videos.

Zona e rindërtimit ndodhet vetëm 1 km larg nga qendra e qytetit ndërsa plani i zhvillimit shtrihet në një sipërfaqe prej 10 hektarësh ku ndërthuren banesat individuale, ndërtesat kolektive, institucionet arsimore dhe shërbimet.

Në kuadër të programit të rindërtimit në Fushë-Krujë po ndërtohen 15 pallate, 100 apartamente, 167 shtëpi individuale. Lagjja e re përfshin çerdhe, kopsht, qendër shëndetësore, shërbime administrative dhe një treg të madh për zonën.