MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 27 Korrik 2021

27.07.2021 - 07:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 104.2 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.1 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112.8 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.