MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 31 Korrik 2021

31.07.2021 - 07:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 104.2 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.1 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112.8 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Mbetet ndër vendet më të lira

Përkeqësohet liria ekonomike në Shqipëri

Nga Russian Today/ Për çfarë është e interesuar Ankaraja?

Furnizimet me gaz/ Turqia në bisedime me Rusinë

Udhëzimi/ Investimet në bujqësi dhe lejet e ndërtimit

Aplikimet që tejkalojnë afatin, skualifikohen

Nga Financial Times/ "Ata kanë më shumë fuqi blerëse tani"

Azia tejkalon Evropën për furnizimet e gazit natyror amerikan

Ulja e tarifave të roamingut mes BE e Ballkanit Perëndimor

Balluku: Ka impakt të drejtpërdrejt tek qytetarët