MENU
klinika

Pas pjesëmarrjes në “Eurovision”

Gjon’s Tears rikthehet me një koncert në Shqipëri

03.07.2021 - 09:55

Gjon Muharremi, këngëtari me origjinë shqiptare i njohur me emrin e artit Gjon’s Tears përfaqësoi Zvicrën në Eurovision, ku arriti të marrë vendin e tretë. Pas suksesit, Gjoni zhvilloi dhe një intervistë për ABC, ku foli për eksperiencën e tij në festivalin evropian të këngës.

Së fundmi, artisti shqiptar ka realizuar një intervistë virtuale me ndjekësit në Instagram, ku është pyetur nëse do të mbajë ndonjë koncert në Shqipëri.“Yep, the @zafestival, 31.07 2021”, është përgjigjur ai duke konfirmuar se së shpejti do të vijë për të marrë pjesë në këtë festival.