MENU
klinika

Heronjtë e revolucionit

Monumenti simbol historik

29.07.2021 - 12:02

       Harku i Triumfit është një nga monumentet më të njohura në Paris, simbol i nderimit të figurave të Revolucionit Francez, emrat e të cilëve gdhenden mbi të.

Me lartësi prej 50 metrash dhe 45 metra gjerësi, monumenti u përurua më 29 korrik të vitit 1836.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Restaurim “shpirtit të kombit”

Harku i Triumfit i jelekëve të verdhë