MENU
klinika

Mos e harroni, sidomos në plazh...

Shalli, aksesori më “IN” i këtij sezoni!

31.07.2021 - 13:23

Aksesorë më ‘IN’ i kësaj verë është padyshim shalli dhe me siguri e keni të gjithë një të tillë në dollapin tuaj. Po, e kuptuat mirë se kjo pëlhurë e vogël me ngjyra duke përdor fantazinë do t’ju lejojë të dukeni më bukur në plazh ose në ditët e nxehta në qytet.

Mund të stiloni flokët me të në mënyra nga më të ndryshmet, mund ta përdorni si pjesë të rrobave të banjës ose mund ta lidhni në duar, në këmbë ose në çantë. Këto janë trend-e të viteve 90 të cilat janë rikthyer fuqishëm në 2021-in.

Hidhini një sy:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Me siguri të gjithë duan të duken bukur dhe të vishen me stil. Gjithashtu pa diskutim që të ndiqni modën i shton pikë pamjes suaj. Të gjithë do ta dëshironin një ‘look’ të kuruar dhe veshje të përshtatura mirë me njëra-tjetrën. Ndërkohë të apasionuarit pas modës, e dinë që një nga veshjen më “IN” të momentin janë çizmet “Cowboy”.