MENU
klinika

Pija më popullore

Shenjat që tregojnë se jeni intolerantë ndaj kafesë

31.07.2021 - 13:26

Kemi vendosur t’ju tregojmë më poshtë shenjat kryesore që tregojnë se jeni intolerantë ndaj kafesë.

Sa kafe pini në ditë? Hiqni dorë nga ajo ose limitoni numrin e kafeve në ditë, nëse keni këto shenja pas konsumit:

  1. Rrahje të shpejta të zemrës
  2. Ankth
  3. Pagjumësia
  4. Nervozizëm
  5. Shqetësim

Nëse mendoni se kafeja është produkti i vetëm që përmban kafeinë, përpiquni të mos pini kafe dhe do ta kuptoni se nuk është e vërtet. Kafeina gjithashtu mund të gjendet në çaj, pije energjike dhe çokollatë. Një alternativë tjetër mbeten edhe pijet dekafeinato.