MENU
klinika

Nga Rana e hedhur e deri në Kune

Temperaturat e larta, Shëngjini plot me pushues

31.07.2021 - 12:38

Temperaturat e larta të fundit të korrikut e kanë gjetur Shëngjinin të mbushur me pushues.

E gjitha vija bregdetare nga Rana e hedhur e deri në Kune është më e populluar, ndërsa me besnikët e këtij bregdeti vijojnë të jenë shqiptaret e Kosovës

As tërmeti i rënë 3 ditë më parë nuk i ka trembur pushuesit. Shëngjini këtë vit ka qenë mjaft i frekuentuar dhe një ndër arsyet ka qenë dhe përmirësimi i kushteve.