MENU
klinika

Shifra të frikshme

10+ gjëra që ndodhin çdo 1 minutë në internet!

21.08.2021 - 11:19

Nga janari i këtij viti ka patur rreth 4.66 miliardë njerëz aktivë në internet. E merrni dot me mend ç’ndodh çdo një minutë në rrjetin më gjigant në botë?

Statistika të 2021-shit:

#1 – 69.000 foto dhe video shpërndahen në Instagram çdo një minutë.

#2 – 510.000 komente bëhen në Facebook.

#3 – 40% e përdoruesve të LinkedIn, vizitojnë faqen e tyre çdo ditë.

#4 – Në Twitter, dërgohen 350.000 postime (tweets).

#5 – Çdo ditë shihen të paktën mbi 1 miliard video në TikTok.

#6 – Çdo minutë, në Google ndodhin 4.3 milionë kërkime.

#7 – Çdo ditë konsumohen 140 milionë orë në Netflix.

#8 – Mbi 1 miliardë orë shpenzohen duke parë video në YouTube çdo ditë.

#9 – 2 milionë mesazhe dërgohen çdo minutë.

#10 – 20% e millenials e hapin telefonin të paktën 50 herë në ditë.

#11 – Çdo sekondë në Amazon shpenzohen 4000+ dollarë.

Statistika të 2016-ës:

#12 – Përdoruesit e Apple shkarkojnë 51.000 apikacione çdo minutë.

#13 – Përdoruesite Pinterest ruajnë 10.000 foto në minutë.

#14 – Përdoruesit e Instagram pëlqejnë mbi 1.700.000 postime.

#15 – Përdoruesit e Tinder bëjnë “swipe” mbi 500.000 profile.

Me pak fjalë, SHUMË gjëra mund të ndodhin në 60 sekond!

Burimi: Business Insider, LocaliQ