MENU
klinika

Shek. XIX

Berati…

29.08.2021 - 14:12

       Qyteti i vjetër i Beratit, në fillimshekullin XIX, vizatuar nga arkitekti britanik, Charles Robert Cockerell, i cili, shoqëroi Thomas Smart Hughes-in, në një vizitë te Ali Pasha (nga ‘Udhëtimet e Hughes në Siçili, Greqi dhe Shqipëri, 1820‘).

(Klubi i Udhëtarëve, Londër; Biblioteka e Artit Bridgeman).

 

Karriera e tij nëpër turne ka marrë fund

Ozzy Osbourne anulon të gjithë koncertet

Sfidat e informimit

Gazetashitësi, në zhdukje

Hapet thirrja për Bonusin e Rijetësimit 2023

Për këdo që do të restaurojë një objekt ose monument kulture!

Modele arsimore për sitet kryesore të trashëgimisë kulturore

“Fuqizimi i Trashëgimisë dhe Platformat Mësimore”