MENU
klinika

Gushti sjell emigrantët në shtëpi

Fluks pasagjerësh në Portin e Durrësit

02.08.2021 - 11:18

Muaji gusht ka sjellë fluks vizitorësh në Shqipëri, duke qenë se është edhe periudha kur kthehen në Shqipëri emigrantët që jetojnë jashtë vendit.

Sipas të dhënave të regjistruara në portin e Durrësit në datat 30 korrik deri në 1 gusht kanë hyrë në Shqipëri 17, 100 pasagjerë (8, 704 shtetas shqiptarë+ 8, 396 të huaj), si dhe 5343 automjete. Ndërkohë kanë dalë 6, 266 pasagjerë (2, 037 shtetas shqiptarë+ 4, 229 shtetas të huaj ) si dhe 2036 automjete.