MENU
klinika

MARUBI

Një familje patriotike shkodrane, më 1893

04.08.2021 - 18:54

         Foto-lajm: portreti i heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriotit-Skënderbeut dhe flamuri shqiptar, në familjen shkodrane të Hil Shirokës (ulur në mes) në vitin 1893. 

Fotografia: Pjetër Marubi.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Shkodra në retrospektivë

158 vite në celuloid

Kronika e vitit '72

Gegë Marubi dhuron fototekën