MENU
klinika

Zgjedhja për pushimet verore

Zbulohet destinacioni i William dhe Kate

05.08.2021 - 15:57

Pas një vere të vitit 2020 në ishullin Tresco, tani duket se William, Kate, George, Charlotte dhe Louis për verën e vitit 2021 kanë vendosur të kthehen në Cornwall për një qëndrim në Ishujt Silesian.

Zgjedhja e një destinacioni turistik thjesht “britanik” nuk është befasuese: koronavirusi dhe rregulloret kufizuese të pandemisë brenda Mbretërisë së Bashkuar, megjithëse janë hequr, janë ende një çështje shqetësuese e madhe. Një maturi që ekziston në ADN -në e familjes mbretërore e cila gjithmonë ka sugjeruar durim para çdo vendimi, duke dhënë shpesh dhe me dëshirë shembullin e mirë së pari.

Sigurisht, me kalimin e viteve familja ka bërë disa pushime jashtë vendit, por duket se ka një lidhje shumë të veçantë me Ishujt Sili pasi ky ishte mjedisi për pushimet e William në 1989, me nënën e Dianës, babanë e Carlos dhe vëllain e vogël të Harry -t të cilët ishte atëherë 5 vjeç.

Edhe kush e di: Ndërsa Mbretëresha preferon gjatë verës Balmoral, Mbreti i ardhshëm William (dhe George) mund të zgjedhin Isle of Man si destinacionin e tyre të preferuar veror.