MENU
klinika

Zjarri i Karaburunit po i drejtohet banesave

Situatë alarmante në Dukat-Fushë

01.08.2021 - 09:59

Zjarri në Karaburun po rrezikon të përparojë në drejtim të zonave të banuara në Dukat-Fushë, pranë lagjes “Kanal”.

Forcat e zjarrëfikses janë sinjalizuar tashmë për të qenë në gadishmëri.

Njëkohësisht ju është kërkuar banorëve të jenë vigjilentë dhe në gadishmëri në rast nevoje.

Flakët prej ditêsh kanê djegur një zonë të madhe të Karaburunit por edhe ne Tragjas dhe Dukat.