MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 25 shtator

25.09.2021 - 07:45

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.7 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 141.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.2 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.