MENU
klinika

Rama: Një tjetër shembull i transformimit epokal

Godina e re e DRSHTRR Berat drejt përfundimit

07.09.2021 - 09:10

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me publikimin godinës së re, tanimë drejt përfundimit të Drejtorisë̈ Rajonale Berat.

Në formën e saj gati përfundimtare, sipas Ramës kjo godinë është një tjetër shembull i transformimit epokal në çdo aspekt të shërbimit për drejtuesit e automjeteve.

“Mirëmëngjesi dhe me godinën e re, tanimë drejt përfundimit të Drejtorisë̈ Rajonale (DRSHTRR) Berat, një tjetër shembull i transformimit epokal në çdo aspekt të shërbimit për drejtuesit e automjeteve, ju uroj një ditë të mbarë.”, shkruan kryeministri në postimit e tij në rrjetin social.