MENU
klinika

Sesioni i 76-të i Asamblesë së Përgjithshme të OKB

Xhaçka: Krenare për përkushtimin e Shqipërisë!

21.09.2021 - 21:38

Ministrja e Jashtme e Shqipërisë, Olta Xhaçka ka marrë pjesë në Sesionin e 76-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB.

Xhaçka thotë se është krenare për përkushtimin e Shqipërisë ndaj multilateralizmit dhe zgjidhjes paqësore të konflikteve.

Në Asmblenë e OKB fjalim mbajti edhe Presidenti Joe Biden teksa Xhaçka thekson se vendet partnere duhet të bashkëpunojnë për të çuar më tej kauzën e paqes në botë.

STATUSI NGA OLTA XHAÇKA

Në ditën ndërkombëtare të paqes , nisën në Nju Jork takimet e nivelit të lartë të Sesionit të 76 të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së.

Krenare për përkushtimin e Shqipërisë ndaj multilateralizmit dhe zgjidhjes paqësore të konflikteve. Mirëpresim bashkëpunimin me të gjithë vendet partnere për të çuar më tej kauzën e paqes në botë.