MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 18 tetor 2021

18.10.2021 - 07:22

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.8 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 105.1 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 143.7 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 84.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.9 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.93 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.