MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 24 tetor 2021

24.10.2021 - 07:16

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 104.8 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 144 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 84.8 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 114.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.93 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Rajoni nuk po përjeton rritjet e mprehta të çmimeve

Azia është përjashtimi global i inflacionit

Nga njohja e pensioneve te përfitimet për aksidentet në punë...

Marrëveshja për kontributet shoqërore Shqipëri – Kosovë

Votohet shtyrja e akcizës së gazit për familjarët

Fabrikat dhe karburantet gjunjëzojnë qeverinë

Sistemi i Transportit në Europë në krizë

Kërkohen 400 mijë shoferë kamioni me super paga